Kedvezménykártya

Kártya információk:

A Magyarországi Evangélikus Egyház együttműködve a Hungary Card kedvezménykártya kiadójával végigkíséri Önt és családját a Reformáció emlékútján és elősegíti, hogy költséghatékonyan járja végig a túraútvonalakat, keresse fel a természeti és az épített értékeket.

A kártyát az emléktúra minden regisztrált résztvevője igényelheti.  

A kártyáról:

A Hungary Card (Magyar Turizmus Kártya) tíz éve vállal szerepet a belföldi turizmus fejlesztésében. A partneri hálózat folyamatosan bővül, jelenleg közel 1500 elfogadóhellyel rendelkezik.

A Hungary Card egy olyan rendszer, amely az országban egyedülállóan, az ország egész területén biztosít 10-100% kedvezményt a turisták számára. 10-20% kedvezményt szállás- és vendéglátóhelyeken, 50% kedvezményt tömegközlekedésnél, 20-50-100% kedvezményt gyógyfürdőkben, strandokon, múzeumokban, 20-100% kedvezményt színházakban, rendezvényeken, kalandparkokban és további idegenforgalmi szolgáltatóknál.

Partnerei a MÁV-Start, a Volán, az Állami Autópálya Zrt, a megyei múzeumigazgatóságok, Kaposvár, Debrecen, Miskolc, Szeged, Pécs helyi közlekedési vállalatai, gyógyfürdők, kalandparkok, egyéb kulturális intézmények.

A tapasztalatok szerint egy szezon alatt átlagosan a kártya árának sokszorosa takarítható meg, de az előre útitervet készítő kártyatulajdonosok egy-egy hétvége alatt is megspórolják a kártya árának megfelelő összeget.


Igényeljen kártyát akár most!

Az igényléssel kapcsolatos információkért kérjük, keresse fel  „Kártya igénylése” menüpontunkat.

Kártya igénylése:

Ahhoz, hogy Ön is részesülhessen kedvezményeinkből, nem kell mást tennie, mint követni a kártya igénylési folyamatának pár egyszerű lépését.

Kártya használta:

A kedvezmények egy része a kártya felmutatásával, korlátlan alkalommal vehetők igénybe, más része a kártyához tartozó elektronikus szelvényekkel illetve szelvényfüzettel, a szelvények száma által meghatározott alkalomszámmal.

Kedvezmények:

A kártya használói számára 10-20% kedvezményt biztosít szállás- és vendéglátóhelyeken, 50% kedvezményt tömegközlekedésnél, 20-50-100% kedvezményt gyógyfürdőkben, strandokon, múzeumokban, 20-100% kedvezményt színházakban, rendezvényeken, kalandparkokban és további idegenforgalmi szolgáltatóknál.

 

A kedvezménykártyát elfogadó helyekről tájékoztatót a következő virtuális katalógusban talál:

<<Kedvezménykártya elfogadóhelyek>>

 


Eseménynaptár

Naptár

2022. szeptember
H K Sz Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30